Clicky

Colaborează cu noi!

Ne plac colaborările cu scopul de a crea conținut unic și relevant pentru Bookatar.ro sau pentru propria marcă sau companie. Avem parteneri de încredere și resurse pentru a crea rezultate de top.

Folosește formularul de mai jos ca să discutăm.

Uite câteva modalități prin care putem colabora

Ambasadorii mărcii: ne place să împărtășim cu cititorii noștri produse în care credem, iar crearea de relații pe termen lung cu mărcile este întotdeauna binevenită. 

Postări sponsorizate: dacă ai un brand în care credem și idei despre crearea de parteneriate creative, hai să discutăm despre cum să le conectezi pe cele două cu cititorii Bookatar.ro. De la promovarea pe rețelele sociale până la postările pe blog cu toate surlele și trâmbițele, lovind între ele oalele și cratițele, suntem bucuroși să pregătim un platouaș care să se potrivească nevoilor tale de marketing.

Video: producem, concepem și filmăm videoclipuri în formă scurtă pentru produsul sau compania ta, pentru site-ul nostru, contul nostru de Facebook și Instagram.

Fotografie culinară sau de produse alimentare: ne place să facem acest lucru și pentru clienți.

Creare texte culinare și rețete: ne gândim la mâncare toată ziua, așa că venitul cu idei de rețete unice și trendy, care conțin ingrediente sau produse specifice, este una dintre provocările noastre preferate. Conținutul poate fi creat în parteneriat pentru publicare aici pe blog, pe Instagram, Facebook, creat pentru alte publicații, alte site-uri web sau chiar teste publicitare.

Conferințe, proiecte de presă sau recenzii de călătorie: Ai o conferință la care vrei să participăm sau să vorbim despre blogging, domeniul culinar sau viața în general? Ai o destinație pe care o putem vizita, de care ne putem îndrăgosti, unde am dori să ne mutăm imediat și vrei să le spunem cititorilor noștri de ce ar trebui să vrea și ei? Avem valiză, laptop și ne dorim să povestim.

Completează formularul de mai jos pentru a discuta!

ro_RORomanian