Clicky

S-a răzgândit. Ce va face Alina Gologan cu cei 50.000 € câștigați la MasterChef: „Ăla e visul săracului”

Trofeul MasterChef 2019 a fost o surpriză mare chiar și pentru Alina Gologan, desemnată cel mai bun bucătar amator al show-ului din acest an.

Alina Gologan a avut timp să se bucure, dar și să sedimenteze avalanșa de sentimente care au încercat-o după câștigarea trofeului MasterChef 2019. Vlogger și influencer din Timișoara, Alina Gologan a împărtășit fanilor săi de pe YouTube ce a simțit când chefii i-au rostit numele în finala show-ului culinar de la PRO TV.

„Mă uitam la trofelul ăsta și nu-mi venea să cred că e în mîna mea. După aia, colac peste pupăză, vine Silviu cu cecul de 50.000 de euro și zic… îs cea mai bogată de la mine din familie, poate mai mult la caterincă, dar așa e, sunt cea mai bogată de la mine din familie. Eu nu vin dintr-o familie bogată. Mami n-are bani, tati n-are bani, sunt oameni normali, cu joburi normale, oameni muncitori. Și parcă nu-mi venea să cred că cineva ca mine are parte, frate, de un câștig atât de mare”, a dezvăluit Alina într-un vlog publicat joi.

Câștigătoarea MasterChef 2019 a răspuns mai multor întrebări venite din partea fanilor de pe YouTube, curioși să afle mai multe despre experiența ei într-o competiție de gătit atât de grea.

O sumedenie de oameni au întrebat-o ce a făcut sau ce urmează să facă cu premiul cel mare. Alina a oferit poate cel mai neașteptat răspuns.

Nu știu încă ce vreau să fac cu premiul. Ideea este că vreau să investesc banii în ceva. Inițial am zis că vreau să-mi iau un apartament. Chiar râdeam cu Măruță, că am fost la el în emisiune, și am zis că ăla a fost primul meu gând, să-mi iau apartament. Ăla e visul săracului. Dar m-am gândit mai bine și cred că o să investesc banii în ceva”, a dezvăluit Alina, fără să știe, deocamdată, în ce domeniu.

Alina Gologan: „Am rămas prietenă cu aproape toată lumea”

Alina le-a mărturisit fanilor ei din mediul online că e foarte greu să lucrezi într-o bucătărie, că acolo e „Iadul pe pământ”. Nu crede că ar putea face din asta o meserie, dar recunoaște că a cochetat cu ideea de a devenit bucătar profesionist. 

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scris de

Newsletter

Alte noutăți

Clătite, Crêpes sau Pancakes?

Dragi gurmanzi și aventurieri culinari a venit momentul să tragem tare la tigaie și să sărbătorim! Dați drumul la aragaz, plită, pentru că azi, este

Rețete delicioase

Anamaria

Supă cremă de praz

Timp preparare: 10 min.
Timp coacere: 30 min.

O supă plină de aromă, căldură și deliciu

0.0/5
Nineta

Tocăniță cu pipote și inimi de pui

Timp preparare: 10 min.
Timp coacere: 50 min.

Tocăniță cu pipote și inimi de pui fragede, legume aromate și sos de roșii - simplu de făcut pentru prânz sau cină

0.0/5
Anamaria

Tort fin cu Irish Cream Baileys

Un tort bogat cu irish cream Baileys, perfect pentru ocazii speciale.

0.0/5
Anamaria

Shakshuka, ouă gătite în sos roșu aromatizat

Timp preparare: 10 min.
Timp coacere: 25 min.

Este o opțiune culinară bogată și reconfortantă, perfectă pentru micul dejun, prânz sau cină. Cu ingrediente puține și pregătire simplă.

0.0/5

Alte rețete delicioase

Rețete cu Vită
Rețete cu Varză
Rețete cu Pui
Rețete cu Praz
Rețete cu Porc
Rețete cu Pește
ro_RORomanian